Close

maart 4, 2017

Training Valencia

Van 28-02 t/m 02-03 heb ik getraind op het Kartodromo Valencia. De eerste dag was er heel veel wind, deze dag heb ik gebruikt om de baan goed te leren kennen en de lijnen uit te vogelen. De tweede dag was het perfect weer, dus heb ik heel wat meters af weten te leggen. Ook dag drie was goed. Onder leiding van Joey Litjens hebben we op de baan aan heel wat dingen gewerkt. Daarnaast hebben we met z’n vijven een aantal racesimulaties gedaan. Ik ben heel positief over hoe het ging! Ik zat direct weer op het niveau van waar ik vorig jaar gestopt was. Vorig jaar heb ik niet heel vaak mensen hoeven inhalen, en hierbij merk je dus ook dat ik hier weinig ervaring mee heb. Bij de trainingen in Assen ga ik hier weer aan proberen te werken, dan zijn we helemaal klaar voor de eerste wedstrijd op Assen op 2 april!