Close

maart 15, 2018

Yamaha R3 Cup 2018

Na een lange winter hebben we eindelijk een beslissing kunnen maken over de plannen van aankomend seizoen. Na twee jaren in de GAMMA Yamaha R125 cup was ik klaar voor de volgende stap. Deze volgende stap moest de Yamaha R3 cup worden, de opvolger van de 125 cc opstapklasse. In februari hebben wij al een Yamaha R3 aan kunnen schaffen, volledig race klaar. Hiermee was de eerste stap gezet, en kon ik sowieso 1 of 2 races mee doen. Het doel was natuurlijk het volledige seizoen, en na een aantal laatste inspanningen kan ik melden dat ik aankomend seizoen alle races van de Yamaha R3 cup ga rijden!

Kalender:
14-15 april – Croix-en-Ternois (FR)
27-29 april – IDM Oschersleben (DU)
26-27 mei – Mettet (BE)
29-1 juni/juli – MotoGP TT Assen (NL)
6-8 juli – IDM Zolder (BE)
18-19 augustus – GAMMA Racing Days Assen (NL)
6-8 september – IDM Assen (NL)
29-30 september – IDM Hockenheim (DE)

Natuurlijk heel veel dank aan al mijn sponsoren en mensen die mij tot nu toe weer heel veel geholpen hebben. Ik kijk heel erg uit naar dit seizoen en ik ben dan ook super gemotiveerd om er het beste uit te halen!

Meer info over de R3 cup kun je vinden op: yamaha-r3-cup.nl