Close
Wordt ook sponsor!

Sinds kleins af aan wil ik één ding graag doen; MOTORRACEN! In 2016 heb ik hier eindelijk mee kunnen beginnen door de steun van mijn sponsoren. Om in 2018 de volgende stap te kunnen zetten in mijn racecarrière, ben ik op zoek naar mensen en bedrijven die mij hierin willen helpen. 

Sponsorpakketten

Voor bedrijven bieden wij verschillende sponsorpakketten aan. Hieronder valt bijvoorbeeld het plaatsen van uw logo op mijn motor, helm en/of pak. Daarnaast wordt u als bedrijf als sponsor genoemd op mijn website en social media. Meer informatie vindt u in deze brochure. Voor verdere vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected]


Huidige sponsoren

TOKATA B.V.

Het vaargebied van de Tokata beslaat Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. De Tokata is zowel geschikt voor containervervoer als voor bulk- en stukgoed. 

tokata.nl
Taekema Campers

Taekema Campers is een jong en dynamische bedrijf en sinds 2009 gespecialiseerd in het aanbieden van betaalbare campers. Er is een doorlopend en ruim assortiment campers op voorraad tegen de scherpste prijzen.

taekemacampers.nl
Tandtechnisch laboratorium Miedema

Vakkennis en service staan bij Tandtechnisch Laboratorium Miedema hoog in het vaandel.Dit heeft geleid tot landelijke erkenning voor perfectie in protheses,frameprotheses, kronen, bruggen en implantaatwerk.

ttlmiedema.nl
Autocosmetics Drachten

Auto Cosmetics Drachten is een jong en dynamisch bedrijf, waar uw auto, klassieker, old- of youngtimer,  in vertrouwde handen is. Ze zijn experts in het herstellen van schade, spuit- en laswerk, en zijn zeer ervaren in deel- en complete restauraties. Verder kunt u bij hen terecht om uw auto te laten detailen.

autocosmeticsdrachten.nl
De Plakletter

Gedurende de afgelopen 20 jaar is de Plakletter succesvol te noemen bij het ondersteunen bij uw grafische toepassingen. Als het nu gaat om een grafisch ontwerp of de uitvoering hiervan, u kunt op hun vakkennis rekenen.

deplakletter.nl
Anneke Kamphuis

Anneke Kamphuis kan u verder helpen op het gebied van websites, logo ontwerp en drukwerk. Graag helpt ze u verder om uw wensen en ideeën om te zetten in een mooie en technisch perfecte website. 

annekekamphuis.nl
Club van 50

Wordt supporter van Birgit 16! Voor maar 50,- wordt je lid van de club van 50 en help je mij op weg naar mijn doel. Bij interesse kun je contact opnemen via de contactpagina of via [email protected]